Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok
     
 
 

  Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              


    |     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

  Titel  Autor  Datum 
 O jednom 10-rocnom anjelikovi..
 sonia   18.06.2002   16:47:31 

  Titel : O jednom 10-rocnom anjelikovi..
Autor: sonia  ()     Datum:  18.06.2002 16:47:31

Toto je ta najkrajsia stranka na nete, aku som kedy videla. Je to aj jedina, pri ktorej som plakala. A plakala som strasne dlho. Vecer co vecer sa modlim za vsetkych Vasich anjelikov.
No chcem Vam povedat o jednom nie velmi prijemnom zazitku. Minuly rok som sa vracala z Medzugorie (je to putnicke mesto v Chorvatsku) a po ceste sme sa zastavili na dve hodinky pri mori. A prave vtedy sa tam utopil jeden 10 rocny chlapcek. Predbezna pricina smrti znela: Zlyhanie srdca. Ten chlapcek nebol vobec v hlbokej vode. Cele som to videla a bol to neprijemny zazitok. Od toho ako mu davali masaz srdca, soky, az po to, ako si otec trieskal hlavu o betonovy stlp a sestru a mamu toho chlapceka odviezla sanitka. Ak mam povedat pravdu, to dieta bolo nadherne a nechapala som, ako to mohlo byt dopustene. Vtedy som si myslela, ze kym mu davaju masaz srdca, on prave spoznava nebo a zalezi len na nom, ci sa vrati. A nevratil sa. Myslim, ze sa mu tam velmi pacilo a rozhodol sa tam ostat aj napriek tomu, ze sposobi bolest rodicom. On vsak vedel, ze s nimi sa este stretne a bude to uz navzdy. Som presvedcena, ze je to jeden nadherny anjelik a denno-denne nan myslim. 14.jula to uz bude rok, no este nepresiel den, aby som si nanho nespomenula /a to som ho vobec nepoznala/. Modlim sa aj za jeho rodicov a sestru a verim, ze to zvladaju aj ked im strasne chyba.
Vsetkym, co prisli o svojich anjelikov prajem, aby bojovali nadalej, hoci neviem, ako by som to zvladala ja. Mate moju uctu, obdiv a oporu.

  Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: