Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok
     
 
 

  Diskusné fórum o všeličom je tu pre Vás všetkých. Jednoducho píšte o svojich starostiach,
či radostiach, bolesti a šťastí ......
Alebo nám napíšte svoj názor na stránky Anjelikov.


    |     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

  Titel  Autor  Datum 
 Smrt
 Rasto   06.09.2002   10:38:24 
 RE: Smrt
 Vincent   28.01.2003   14:22:53 
 RE: O čom sú stránky Anjeliky
 Denisa   06.09.2002   23:55:00 
 RE: O čom sú stránky Anjeliky
 xxxjesterka   06.10.2010   22:42:13 

  Titel : Smrt
Autor: Rasto  ()     Datum:  06.09.2002 10:38:24

Smrt, toto slovo u mnohych vyvolava strach. Smrt blizkeho sposobuje hlboky zial z ktoreho sa clovek len tazko spamatava. Pricinou strachu zo smrti je strach pred neznamym. Ludia nevedia co sa s nimi stane po smrti a preto sa boja. Nevedia to, pretoze sa o to nikdy vazne nezaujimali. V tomto fore ide hlavne o smrt deti, preto sa zameriam hlavne na toto. Mnohi sa chytaju za hlavu a vravia „nevinne dieta, taka nespravodlivost“ Iba nevedomi mozu utrvdit nieco take. Ziadne dieta sa totiz nenarodi bez viny. Vinu si clovek prinasa z minuleho zivota /karma/ . Nikto sa totiz v tejto dobe nenarodil prvy krat a teda bez viny. Vinu – karmu si clovek prenasa z jedneho zivota do druheho. Plati predsa zakon, ze co si clovek zaseje to si aj zozne. Tento zakon je vecny, nemenny a spravodlivy, i ked sa nam to zda byt mnohokrat krute.
Pre tych ktori zialia za zosnulymi. Uvedomte si, ze fyzicke telo je len najhutnejsim oblekom ludskeho ducha. Ked telo z nejakeho dovodu vypovie sluzbu, duch telo opusti co sa rovna fyzickej smrti. Pri pohreboch sa duch casto zdrziava pri svojom byvalom tele. Krici na ludi „pozrite, tu som“, ale oni nevidia a nepocuju. Po case sa spojenie s telom / strieborna snura / celkom pretrhne a takto odbremeneny ludsky duch putuje tam kam patri, “medzi svojich “ , inak povedane, svetly bude stupan nahor a temny bude klesat nadol. Tak sa duch dostane do takej urovne aka zodpoveda jeho vnutornemu stavu a cistote. Dostane sa medzi rovnych – vrana k vrane.
Clovek sa rodi na zem, aby napraval stare chyby a aby sa tiez duchovne zdokonalil, dozrel. Podobne ako deti chodia do skoly a kazdym absolvovanym rocnikom ziskavaju urcity vedomostny stupen. Tak aj clovek sa podobne rodi na zem a kazdym vtelenim sa niecomu nauci. Raz je bohaty, raz chudobny, raz vladne a raz je zas poddany. Stretavaju ho rozne zivotne skusky ktore musi prekonavat a na ktorych dozrieva. Niekedy sa vsak stava, ze clovek niektoru skusku nezvladne, vyhne sa jej, a to napriklad samovrazdou. Taky clovek sa vsak v ziadnom pripade tejto prekazke nevyhol. Narodi sa znova a bude postaveny pred taku istu prekazku ci skusku. Mnoho ludi si takto nasilne skratilo zivot. Su preto takmer obratom znova poslany na zem a doziju si ten cas, o ktory sa nasilne pripravili v minulom zivote

  Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: