Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 ?alší anjelik
 pediater   30.06.2004   16:11:03 
 RE: ?alší anjelik
 Evka   26.07.2004   20:01:52 
 Rastik   25.07.2004   19:45:39 
 Dada   07.07.2004   22:30:35 

Titel : ?alší anjelik
Autor: pediater  ()     Datum:  30.06.2004 16:11:03

Dnes nebo privítalo ďalšieho anjelika-trojtýždňového Jožka. Krásne mocné vytúžené dieťa. Po pôrode bol v poriadku, rodičia sa mu veľmi tešli, k prsníku sa prisal. Až po niekoľkých hodinách začal omodrievať. Záver kardiológa: komplikovaná srdcová chyba. Vtedy v službe sme okolo neho "lietali", nadránom ho letecky previezli do Detského kardiocentra v Bratislave, kde ho potom aj operovali.
Asi pred týždňom volala jeho babka, že sú už doma, že sa dobre drží. A dnes ráno, keď som prišla do práce, práve s ním dobehli. Mamka ho ešte o šiestej nadojčila, ale postonkával, nepozdával sa im, zmodrel. Keď dobehli autom k nám, už bol bez akcie, nedýchal. Resuscitácia neúspešná...
Priznám, že aj mne vybehli slzy a uvedomila som si aká som občas malicherná pri svojich deťoch. Hnevám sa pre hlúposti a pritom môžem byť šťastná, že ich mám. Veľmi ich ľúbim.

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: