Titel : Až 2 anjeliky
|
Autor: Zuzana
()
Datum: 16.05.2005 11:07:47
Keď píšem tieto riadky, kotúľajú sa mi slzy po lícach,lebo kto si pozerá túto stránku a prežil niečo podobné ako ja, tak mu už nič iné neostalo, iba spomienky a slzy... Tie anjeličky na ľahulinkých mráčkoch sú nadherné, aj ja tam mám dvoch takých, ale jeden je dieťatko počaté a potratom poslané do neba a ten druhý anjelik je jeho mamička, ktorá bola moja sestra a práve za to, čo svojmu dieťatku spôsobila sa jedného dňa potrestala sama a ukončila svoj život samovraždou. Skočila z 5-teho poschodia a práve mne uštredril osud takú ranu, že som ju na chodníku našla ešte živú a naposledy videla jej nádherne modré oči, tak strašne zúfalé, ktorým sa už žiaľ nedalo pomôcť. Naposledy ma objali ruky, naposledy som počula jej hlas a ani po 6-hodinovej snahe udržať môjho anjelika pri živote sa to lekárom nepodarilo. čas čosi zahojil, ale nezahojí nikdy. Nechala mi tu 2 svoje detičky, ktoré majú jej oči a ktorým som krstná mama. Ten tretí anjelik síce možno pozná svoju krstnú mamu práve z toho ľahulinkého mráčka, ale ja ho nepoznám. Spite sladko Vy dvaja moji anjelici, ja Vás ľúbim stále. A Tebe Zuzi som už všetko dávno odpustila, ale stačilo tak málo, len sa zveriť...
|
|
|