Titel : Děkuji
|
Autor: Klarka
()
Datum: 04.01.2006 23:29:02
Dobrý den,chtěla bych poděkovat za tyhle stránky,které mi moc pomohly,protože i já mám už dva andílky. První dcera mi zemřela když jí bylo 5let a druhá před 3 lety dva dny po porodu. V té době se mi zhroutil svět a já chtěla jediné, jít za nimi. Po delší době a léčení na psych. jsem začala hledat na netu stránky,které by o tom co jsem prožila nejen já,ale i mnoho jiných a našla Anjeliky. Tyhle stránky se pro mě staly doslova drogou,ale i lékem,protože mi pomohly znovu se odrazit ode dna a zase začít žít. V to v co jsem již nedoufala,se mi splnilo a mě teď v postýlce spinka to nejcenější dceruška,láska moje největší a nejkrásnější a sestřička mojich dvou andílků,o kterých jí až bude větší určitě povím a nikdy na ně nezapomenu. Přeji všem co zažili tu nejhorší věc co je,hodně štěstí sílu žít dál,protože je pro co. Pro ty co narodí . Omlouvám se pokud píšu trochu hloupě,ale klepou se mi ruce a jsem ubrečená,i když šťastná. Opravdu mi tyhle stránky tenkrát moc pomohly a já děkuji. Nevím jestli můj dotaz nebude nemístný,ale chtělabych se zeptat,jak se daří rodičům Vivienky,nějak jsem nenašla jak jejich život jde dál. Ještě jednou jim děkuji Klára
|
|
|