Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 anjeliky
 Evina   05.10.2006   12:38:48 
 RE: anjeliky
 diana   06.10.2006   19:09:15 
 RE: anjeliky
 Renata   06.10.2006   09:30:21 

Titel : RE: anjeliky
Autor: Renata  ()     Datum:  06.10.2006 09:30:21

Ahoj Evino, děkuji Ti za tvá povzbuzující slova. Je to 4 týdny, co jsem přišla o naše v pořadí třetí vytoužené miminko v 6 týdnu. Nikdo neví proč. Prostě odešlo. (Před 5 lety druhé). Mám dceru , které je teď 12 roků. Vím, že proti ostatním ženám, které nemají žádné děti mám štěstí. Ale pořád je ve mně ta ztracená touha. Dcera odrůstá, potřebuje nás jako rodiče, ale už má i jiné zájmy. A já se v tom plácám jako ryba ve vodě. Chodím do práce, cítím se strašně prázdná a vlastně k ničemu, když nedokážu ani donosit dítě. S manželem jsme se odcizili, žiju ze dne na den. Většinou nemám ani sílu udělat běžné denní práce. Uvařit, uklidit, vyprat. Prostě nezvládám. Jen bych pořád jen spala. Mám asi depresi, snad se z toho časem dostanu. Ale je mi hrozně smutno.Děkuji Ti, že jsem se mohla z toho aspoň trošku vypsat, i když to nic neřeší. Pokud budeš mít chuť a čas, tak mi napiš. Budu ráda. Zatím ahoj Renata

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: