Titel : RE: nas anjelicek
|
Autor: Katka
()
Datum: 06.10.2006 16:46:03
Ahoj Sia, drzim palce aby sa Vam babo coskoro podarilo :-) U nas bolo najhorsie to, ze cele tehotenstvo som mala bezproblemove, vsetky vysetrenia, ultrazvuky OK, nic nenasvedcovalo, ze by mal byt nejaky problem.... Prve dieta zdrve (kolop, klop, klop....) Porodila som v termine, v 39.tt v podstate dost rychlo a tiez bez problemov. Cca 2 tyzdne nevedeli ani lekari prist na to co sa s malou deje, nevedela papat (resp. prehltat) mliecko a bola teda krmena sondou a mala desaturacie. Nakoniec po neurologickom vysetreni a roznych odberoch (aj liqvor z miechy) zistili, ze ide pravdepodobne o nejaku mitochondrialnu (bunkovu) poruchu a tym padom mozog nedokazal riadit vsetky zakladne cinnosti tak ako mal, t.j. papanie, a neskor aj dychanie. Je to velmi komplikovane, v podstate na urovni "chemie" ktora prebieha v tele. Momentalne sa este skumaju v Prahe malej bio vzorky , ci islo o "nahodu - hru prirody" alebo o geneticku zalezitost. Ale tych 31 dni bolo sice velmi kratky cas ale zato som si k nej vytvorila obrovske puto, stale mi to pripada ako sen, ako nieco co nemoze byt realne...
|
|
|