Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 je to spravedlive?
 Alena   11.10.2006   09:53:02 
 RE: je to spravedlive?
 Janka   13.10.2006   10:59:39 
 RE: je to spravedlive?
 Beatka   12.10.2006   17:52:49 

Titel : je to spravedlive?
Autor: Alena  ()     Datum:  11.10.2006 09:53:02

Zdravim vas vsechny maminky,ktere jste si prosly tou strasnou udalosti jakou je ztrata ditete, me to potkalo take, v 9tt jsem byla na kontrole a muj gynekolog mi oznamil, ze plodu nebije srdicko, byl to strasny zazitek, hodne jsme to s manzelem oplakali,ale v koutku duse jsem verila,ze se to napodruhe povede a povedlo za 3mesice jsem zjistila, ze jsem opet tehotna....jenze moje tehotenstvi vubec neprobihalo,tak jak by melo, krvacela jsem, dopadly mi spatne geneticke testy, musela jsem na amniocentezu, po ktere jsem take malem potratila, a nakonec, kdyz uz jsme si vsim ti hroznym prosli a mysleli, ze uz mame to spatne za sebou a muzeme se tesit na naseho chlapecka, jsem dostala Help syndrom a musela v 28tt na cisar, bude to skoro rok, co nas tohle potkalo a ja zestarla asi o 10let, ale mame chlapecka doma, ma se cile k svetu a snad SNAD uz nas nic spatneho nepotka, dalsi miminko zvazujeme a je to velky risk podstoupit tehotenstvi znovu, ale ja to asi risknu,neni nic krasnejsiho nez usmev ditete, jen se modlim,aby tentokrat uz bylo vse v poradku, protoze prozatim trnu od strachu pri kazde kontrole na pediatrii,neurologii,ocnim,pneumologii,a v rizikove poradne, nez dosahneme 2let musime byt bedlive sledovani,tak nam drzte palce a i ja vam preji maminky brzy zdrave uzlicky

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: