Titel |
Autor |
Datum |
  |
Peťko
|
|
Silvia
|
11.10.2006 13:21:03 |
Titel : Peťko
|
Autor: Silvia
()
Datum: 11.10.2006 13:21:03
Nie som síce matka dieťatka, ktoré predčasne ukončilo svoj život, ale som sestra malého zomretého bratčeka. Ešte ako dieťa som bola zvedavá a dozvedela som sa o tom, že som mala bratčeka menom Peťko, ktorý zomrel. Dnes je tomu vlastne 23 rokov čo už nie je medzi nami. Síce som ho nepoznala, nevidela neviem sa akosi s touto stratou zmieriť, dnes náhodou som sa dostala k tejto stránke, pripadá mi to zvláštne... Mám toľko otázok, na ktoré neviem nájsť otázky, ktoré mi trhajú srdce, nemám sa o tom ani s kým porozprávať, lebo nie každý má takúto skúsenosť. Každý rok si pripomínam deň jeho narodenia a úmrtia aspoň svieškou, tým malinkym plamienkom nádeje... Prečo musia také malé detičky resp. anjelici odísť, prečo také malé nevinné dušičky nás musia opustiť a my musíme žiť bez nich... Ako sa to vlastne dá??? Nie nedá sa bez nich žiť, sú tu stále s nami, každý náš deň, sú všade prítomní, pokiaľ si dokážeme na nich spomenúť. :0) Veľa krát som premýšľala nad tým, aký by teraz bol, či by sme si rozumeli, ako by vyzeral, čo by ho fascinovalo a naopak k čomu by mal apatiu. Na tieto otázky bohužial nikdy nenájdem odpovede, to dobre viem, ale aj tak mi neustále budú vrtať v hlave... Snáď ma nepostihne taký osud ako moju mamičku, to neviem či by som zvládla, toto je ukrutná bolesť a nie ešte plus strata vlastného anjelika. Peťko myslíme na teba a nikdy na teba nezabudneme, si náš anjelik, ktorého nadovšetko ľúbime, a ktorý v našich srdciach zostane NAVŽDY!! Raz sa tam hore stretneme a budeme konečne všetci spolu ako to malo byť už dávno... I miss you, I need you and I never remember angel... :0))
|
|
|
|
|