Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 neviem ako sa mam citit
 Janka   13.10.2006   11:16:29 
 Mila Janka
 simona Polakova   15.10.2006   18:40:09 
 RE: neviem ako sa mam citit
 Galina   13.10.2006   12:13:51 

Titel : RE: neviem ako sa mam citit
Autor: Galina  ()     Datum:  13.10.2006 12:13:51

ahoj Janka,
ja (31) som sa pred tyzdnom na obycajnej kontrole dozvedela ze moje babätko uz nezije. Viem je to naozaj velmi tazke, sice som bola "iba" v 12 tyzdni, ale velmi mato zranilo. Nastasie mne hned povedali,ze nech zostanem v nemocnici a ze mi ho hned ako zaberie infuzia a vyvolaju krvacia vyberu. Cakala som nakoniec 10 hodin, ktore sa mi zdali nekonecne. Mylsim ze vsetko dopadlo dobre a teraz som doma na 2 tyzdnovej PN-ke.

No dovod preco prave ja(my) sme nikdy nehladali. Bolo mi povedane, ze kazde 4 tehotenstvo sa konci potratom ale to neznamena, ze nebudeme moct mat dalsie deticky.
Ja sama seba posilnujem tym, ze priroda vieco robi a asi nebolo vsetko v poriadku a ona si to zaradila po svojom.

prajem tebe a aj ostatnym buducim mamickam, lebo verim ze vsetky raz budeme mat dalsie deticky, vela vela sily do buduceho snazenia.
Gala

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: