Titel |
Autor |
Datum |
  |
Preco?
|
|
Erika
|
03.11.2006 09:10:38 |
Titel : Preco?
|
Autor: Erika
()
Datum: 03.11.2006 09:10:38
Kladiem si otazku preco prave male deticky?co komu spravilo nezne stvorenie ktore iba malinkimi ruckami by chcelo naznacit nieco pekne?Ked sa tak obcas prejdem po cintorinoch a zajdem ku kutiku pod vysokanskou lipou vidim malilinke hrobceky,krizicky,pomnicky,a pod nimi pochovanich tisicky babetiek,batolatiek neznich anjelikou-magdaleniek,kristiniek,stevkou,jankou,beatkou,zuzanku,andrejkou ,michalkou a ktovie akich malich dusiciek.Ja osobne mam skusenost ked idem k hrobu starkej a tam si vzdy spomeniem-,,Boze moj bracek,akoby teraz vyzeral?ano mal by 28 rokou,mal by ma rad?bol by dobry clovek?nemali by sme s nim trapenie?Ked si predstavim ako moja maminka uz zije tolke dlhe roky bez syna?Strata syna a pre matku je pre nu urcite velmi tazke.Kazda strata blizkeho cloveka je neuveritelna,ved ja ho uz nikdy na zemi neuvidim!!nikdy nepojdeme spolu na bicykloch na dlhe tury neuvidim jeho kamaratou jeho radost jeho bole.Tak preco musel odist?Mam jedneho brata a 3 sestry chcela by som mat este aspon3 bratou mam 17 rokou ano viem nemozem nic vediet o tom ale viem ako niekedy trpim ked moj jediny brat odchadza niekde daleko a ked ho uvidim za 3 tyzdne a tak si pomyslim skoda ze tu nieje moj bracek stevko chyba mi velmi a preto myslim nanho a nebudem plakat lebo on vie ze sa raz stretneme mozno na druhom svete ano mozno ale zapametajte si ze tam kde je mu je velmi dobre lubi vas a navzdy vas bude mat v srdiecku.
|
|
|
|
|