Titel : smutek
|
Autor: Jana Vražbová
()
Datum: 29.11.2006 16:54:12
Ahojky Před půl rokem jsem musela na umělé přerušení těhotenství kvůli vvv miminka po dvou klucích jsem konečně čekala svou vytouženou holčičku, ale bohužel nám nebylo přáno a já o ni v 22 tt přišla. Navíc jsem se dozvěděla na genetice že tato vada ,, encefalokéla ,, vzniká při stresu a nebo z chřipky a teplot. Bohužel v době kdy jsem akorát zjistila že jsem opět těhotná jsem přišla na to že můj o 9 let mladší bratr pohlavně zneužil mého syna, výslechy,hádky s rodiči jejich nenávist ke mě a vše okolo mělo za následek mé nervové zhroucení a vznik vvv u mé holčičky. ted už čekám na výsledky z genetiky a pak jsme s manželem domluveni že to zkusíme ještě jednou. Moje rodiče přestože bydlí kousek ode mě tak se již skoro 2 roky se mnou nebaví, zavidím všem kdo mají prarodiče schopní lasky, moje děti bohužel to štěstí nemají manželova maminky i tatínek jsou již dávnou po smrti a můj děda mě také nenávidí protože můj bratr byl jeho miláček a já ho prý pošpinila a zničila mu život. Pokud si semnou budete chtít popovídat můžete na mail a nebo sem Jana
|
|
|