Titel |
Autor |
Datum |
|
vsetko zle je na nieco dobre
|
|
Mirka20
|
03.02.2007 21:34:42 |
Titel : vsetko zle je na nieco dobre
|
Autor: Mirka20
()
Datum: 03.02.2007 21:34:42
Zdravim Vas! Tuto stranku poznam uz velmi dlho a velmi sa mi paci. Dnes sa vsak stalo nieco, co ma donutilo tu napisat. Mam 20 rokov, dnes som mala ist na diskoteku s kamaratkami, ale mamke sa to nepacilo, ale povedala mi, ze si mam robit co chcem... pohadali sme sa. Samozrejme, som bola velmi nahnevana a povedala som si, ze nikam nejdem, aj tak by som z toho nic nemala. Mamka odisla do kostola a ked sa vratila, zacali sme sa rozpravat. 2-hodinovy rozhovor... taky uprimny ako nikdy. Povedali sme si vela veci, ale mamka mi prezradila nieco, co mi pocas celeho mojho 20 rocneho zivota tajila. Ked som mala 3 roky, cakala babo, ale v 3tom mesiaci potratila (oslabena maternica po cisarskom reze)... dnes som jedinacik a vzdy som tak trosku zazlievala nasim,ze uz nemali dalsie dieta. A dnes toto... teraz mi tecu slzy po licach, ked myslim na to, ze mam anjelika a ja viem, ze tam je... A dakujem Bohu, za dnesny vecer, za mojich skvelych rodicov, za vsetko, co mi kazdy den dava a za nasho Anjelika...
|
|
|
|
|