Titel : RE: Zase je mi zle
|
Autor: Miska
()
Datum: 09.02.2007 16:00:19
Petra.Milena Rozhodne viem ako sa citite v roku 2005 som tiez prisla o babetko bola som v tretom mesiaci.Ked mi doktor povedal ze babetku nebije srdiecko a je mrtve myslela som si ze sa mi zrutil cely svet.
rok nato som zistila ze cakam babetko bola som stastna a verila som ze aj pre mna je tu este niaka nadejTeraz uz mam mesacnu dcerku.Sice ju vychovavam sama ale nemenila by som zanic na svete.Tymto chcem len povedat ze nestracajte nadej urcite pride cas a budete mat krasne babetko ktore vas bude lubit drzim vam palce. Petra schrieb: ------------------------------- Ahoj Milenko. Mne je dnes tiež strašne ťažko. Dnes sú presne 4 mesiace od porodu nasej princezny. Moc na nu myslím, strašně mi chýba. Mám dnes pocit, že sa to nedá vydržať, že to predsa nemože byť pravda. Za čo som si to zaslúžila, prečo mi, prečo!!! Mám pocit, že sa s toho zblázním. Je to príšerné, strašná bolesť, celé vnútro so mnou lomcuje. Modlím sa a nevládzem so seba dostať modlitbu. Prosím Boha aby ma neopúšťal, nech mi teraz pomože, keď takto trpím, nech mi ukáže cestu. Viem, že zajtra bude zase lepšie, ale dnes to moc bolí.
Tiež sa snažíme o miminko, ale zatím som ani nevypátrala ovuláciu. Mám pocit, že už nie je pre mňa žiadna nádej, že nikdy nezažijem ten pocit pri porode, že nezostane to hnusné ticho ale bude počuť detský pláč. Hlavne sa nezblázniť!
|
|
|