Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Maroško
 Iveta   12.02.2007   21:52:02 

Titel : Maroško
Autor: Iveta  ()     Datum:  12.02.2007 21:52:02

Zajtra to bude už 17 rokov, čo nás opustil náš anjelik Maroško. Posledné dni sú pre mňa ťažké, často plačem, stále mi veľmi chýba a niekedy je to veľmi intenzívne. Pritom máme okrem starších dvoch detí aj ročnú drobčulku, ktorá nám robí veľkú radosť, ale po Maroškovi mi stále ostáva prázdna náruč. Stále ten pocit viny, že som ho nedokázala vynosiť, že mu bolo dopriatych len 12 dní života. Stále ho vidím, takého nekonečne kľudného, spinkajúceho v inkubátore. Bol taký krásny, tmavé vlásky, dlhé prsty. Nechcem a predsa mi často v hlave rezonuje "prečo" prečo práve on, prečo práve my, akú vinu som musela "splatiť" a prečo takto ... viem, že sa to nemá, mala by som byť vďačná, za tých 12 dní, ale ja som mu tak strašne chcela byť mamou oveľa dlhšie. Veď som ani nemala šancu sa s ním rozlúčiť, zomrel v noci a keď sme ráno prišli už bol preč. Každý rok sviečka miesto torty ... Chýbaš mi Maroško, veľmi mi chýbaš a veľmi a ľúbim, stále - navždy.

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: