Titel |
Autor |
Datum |
  |
Aj takmer po 40 rokoch cítim VLNu...
|
|
Agnes
|
21.02.2007 21:56:44 |
Titel : Aj takmer po 40 rokoch cítim VLNu...
|
Autor: Agnes
()
Datum: 21.02.2007 21:56:44
V apríli roku 1968, v takmer v piatom mesiaci tehotenstva, náš synak odišiel navždy a nemá ani hrobík. Onedlho tomu bude 39 rokov a pri spomienke na nenarodeného synka... srdce veľmi zabolí a aj slzy tečú po lícach, ale... Boh mi doprial práve v tomto mesiaci zažiť neskonalé šťastie, keď ma požehnal dvojčatami, po ktorých som túžila a tak sa pre mňa stal apríl mesiacom, ktorý sa snúbi s najväčšou bolesťou a zároveň aj s najväčšou radosťou môjho života. Vždy keď blahoželám synom k narodeninám, vo vnútri srdca spomínam na svojho prvého nenarodeného a vidím ho svojim vnútorným zrakom stáť po ich boku s úsmevom na tvári. Stal sa ich anjelom strážnym...
Pán Boh požehnaj životy všetkých detí na oboch stranách brehu- živých i nenarodených a skôr odídených, posilňuj v nás (V)ieru, (L)ásku a (Ná)dej ? VLNA najsilnejších emotívnych pocitov, a daj nám síl k tomu, aby sme uniesli svoje životy ?Ad HOnorem Jezus! (AHOJ!). v preklade to znamená obsah naplnenia ? Na slávu Ježišovu"! Bolesť prežitia svojich detí sa síce plným životom odsunie, no nikdy neprestane a nedá sa zabudnúť, poznám to dôverne z vlastnej skúsenosti.
Tvorkyni týchto www stránok, pani DENISKE, zo srdca vyprosujem veľa radostných chvíľ so svojimi dietkami v zdraví tela a ducha. Jej počin je bohumilým skutkom pre pomoc trpiacim, ktorí milujú život v podobe svojich dietok a anjelikov a potrebujú samotu, nestrannosť a zároveň aj potrebu hovoriť v čase najväčšieho bôľu.
Prajem Vám všetkým veľa Viery, Lásky, Nádeje, naši anjelikovia sú šťastní a bdejú nad nami v Božom objatí a v Jeho nehynúcej bezpodmienečnej láske.
Zdravím si Vás a nezúfajte... Božia milosť je nevyčerpateľná, Božia láska neprekonateľná a Božie cesty sú nevyspytateľné... S úctou a želaním šťastia zostáva i takmer po 40 rokoch v h?bke srdca ubolená Agnes
|
|
|
|
|