Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Aj takmer po 40 rokoch cítim VLNu...
 Agnes   21.02.2007   21:56:44 

Titel : Aj takmer po 40 rokoch cítim VLNu...
Autor: Agnes  ()     Datum:  21.02.2007 21:56:44

V apríli roku 1968, v takmer v piatom mesiaci tehotenstva, náš synak odišiel navždy a nemá ani hrobík. Onedlho tomu bude 39 rokov a pri spomienke na nenarodeného synka... srdce veľmi zabolí a aj slzy tečú po lícach, ale...
Boh mi doprial práve v tomto mesiaci zažiť neskonalé šťastie, keď ma požehnal dvojčatami, po ktorých som túžila a tak sa pre mňa stal apríl mesiacom, ktorý sa snúbi s najväčšou bolesťou a zároveň aj s najväčšou radosťou môjho života. Vždy keď blahoželám synom k narodeninám, vo vnútri srdca spomínam na svojho prvého nenarodeného a vidím ho svojim vnútorným zrakom stáť po ich boku s úsmevom na tvári. Stal sa ich anjelom strážnym...

Pán Boh požehnaj životy všetkých detí na oboch stranách brehu- živých i nenarodených a skôr odídených, posilňuj v nás (V)ieru, (L)ásku a (Ná)dej ? VLNA najsilnejších emotívnych pocitov, a daj nám síl k tomu, aby sme uniesli svoje životy ?Ad HOnorem Jezus! (AHOJ!). v preklade to znamená obsah naplnenia ? Na slávu Ježišovu"!
Bolesť prežitia svojich detí sa síce plným životom odsunie, no nikdy neprestane a nedá sa zabudnúť, poznám to dôverne z vlastnej skúsenosti.

Tvorkyni týchto www stránok, pani DENISKE, zo srdca vyprosujem veľa radostných chvíľ so svojimi dietkami v zdraví tela a ducha. Jej počin je bohumilým skutkom pre pomoc trpiacim, ktorí milujú život v podobe svojich dietok a anjelikov a potrebujú samotu, nestrannosť a zároveň aj potrebu hovoriť v čase najväčšieho bôľu.

Prajem Vám všetkým veľa Viery, Lásky, Nádeje, naši anjelikovia sú šťastní a bdejú nad nami v Božom objatí a v Jeho nehynúcej bezpodmienečnej láske.

Zdravím si Vás a nezúfajte... Božia milosť je nevyčerpateľná, Božia láska neprekonateľná a Božie cesty sú nevyspytateľné...
S úctou a želaním šťastia zostáva i takmer po 40 rokoch v h?bke srdca ubolená
Agnes

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: