Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
viem je to tazke ja som pochovala Dianku pred 10 rokmi 25.1.1997 opustila nas ked mala 4 mesiace bolo to velmi tazke pre nas oboch ale mali sme uz 3 rocneho syna Jurka a museli sme zit pre neho smiat sa hoci v srdci velky zial ale onedlho sa na nas usmialo stastie a ja som uz vo februari bola tehotna a 21.11.1997 sa nam narodil vymodleny syncek Simonko a 24.3.2000 dalsi syn Matusko teraz nam nasi synovia davaju tolko lasky a radosti a smiechu ze ten zial je mensi hoci Dianka nasa princeznicka vsetkym chyba stale na nu myslim aj teraz som si vravela aka krasna by bola z dlhymi vlaskami a uz by bola stvrtacka ale nie je tu a chyba nam vsetkym aj jej bratom aj tim ktori ju poznaju len z rozpravania a stale sa na nu pytaju nesmut hlavu hore bude aj lepsie a budte si obaja oporou budete to navzajom potrebovat ja som stratila este dvakrat nadej aj v lani aj tento rok som potratila ale zdvihla som hlavu a poovedala si mas krasnych troch synov a muza co stoji stale pri tebe ideme dalej a neplac hoci dnes su to presne 2 mesiace od posledneho potratu a placem luto mi je ale nesmut vsetko raz bude dobre hlavu hore budte si oporou aj ty jemu aj on tebe