Titel : opet spokojena
|
Autor: Markéta
()
Datum: 08.08.2007 20:36:54
Hned v uvodu, bych chtela pomoci alespon jednou radou vsem maminkam, ktere ztratily to sve nejdrazsi, tak jak jsem ho pred rokem ztratila i ja. Celych dlouhych 8 mesicu jsem protrpela v depresi a ve snazeni o nove tehotenstvi, ktere se nam nedarilo diky memu stresu az nas do dohnalo k rozchodu. Odjela jsem na uplne jine misto a zacala uplne novy zivot mezi novymi lidmi a behem dvou mesicu jsem se vylecila z celeho meho trapeni. Muj tenkrat expritel si pro me po dvou mesicich prijel a vratili jsme se k sobe, ale uz to bylo jine, zacala jsem byt opet stastna a prijemna na tehotne kamaradky, se kteryma jsem driv odmitala mluvit a tise jim zavidela az nenavidela! Byla jsem nova Marketa a za par mesicu jsem byla zase tehotna. Ted jsem ve tretim mesici a dneska mi oznamili, ze to bude opet kluk! Jsem moc stastna i kdyz nas cekaji jeste jedny velmi dulezite vysledky, ktere vsechno rozhodnou, ale mam 75%, kterych se drzim a verim, ze tentokrat budu mit zdrave detatko..... Na tebe Samuelku nikdy nezapomenu i kdyz si myslim, ze te mam zase zpatky v brisku..... A vsem maminkam chci rict jen to, ze i kdyz cas pripadne, ze stoji, jde rychle a brzy budete mit v naruci to o co jste jednou prisly a opet se smat a radovat se zivota, vse je v zivote docasne....
|
|
|