Titel : RE: nove stastie
|
Autor: jana
()
Datum: 15.09.2007 22:02:03
ahoj pata! davno som tu nebola a necitala pribehy.ale ked som si to precitala,tesim sa stebou.velmi!!!!aby to clovek necakal,ze?davaj osebe vediet,ako sa mas,ako sa citis.a vkolkom si teraz tyzdni?davaj na seba pozor,a tes sa.budu doktory na teba davat pozor,neboj.drzim palce moc a kes si teraz tehulka ,,tak nanas nezabudaj,podel sa snami s tvojim stastim.dobre??pa pa jana :o))) pata napisal/a: ------------------------------- Ahoj baby! Ako som vam spominala o tej ovulacii a aby sme sa snazili o babo tak to vyslo. Dnes mi vysiel pozitivny tehotensky test. Necakala som, ze to vyde na prvykrat. A moje pocity, su zmiesane, tesim sa, bojim sa, smejem sa, chce sa mi plakat...... Len dufam, ze tentokrat do dopadne zase raz dobre. Moj syncek Robko sa ma na babatko stale vypytuje odkedy som mu povedala, ze mamicka ma v brusku babatko. Hovori-ukaz mi ho a kde je, budem sa s nim hrat..... Teraz mam zase chvilu obdobie spokojnosti a stastia. Hovorim si, ze ten 21. tt je este daleko a staci sa bat neskor, i ked priznavam, mam obavy aj do 21tt, ale uz 2x ma ten hnusny tyzden pripravil o babatka. Uvidim ako to dopadne, ale teraz sa tesim.ahojte.
|
|
|