Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
Zdravim vsetkych ani neviem ako mam zacat je to dost tazke od vcera som si citala knihu pribehov a prave som skoncila.Citala som kazdulinky jeden pribeh a ani pri jednom som sa neubranila slzam a to som v praci a uprostred davu ludi a vsetci na mna z udivom pozeraju co sa mi stalo. Oni vsak nevedia ze sa nestalo nic ZLE mne ale vsetkym tim rodinam ktore prisli o svoje deticky. Tieto pribehy bolo to najsmutnejsie v mojom zivte co som citala. Mam len 23 po dietatku tuzim uz davno ale este nie je ten spravny cas. Este sme sa nedohodli kedy mat dietatko ale s istotou viem povedat keby sa nam nahodou postastilo aj hned teraz bola by som ten najstastnejsi clovek na zemi a bojovala by som az do uplneho skonania pre zdravie a stastie mojho drobceka. Velmi Vas obdivujem VSETKY ze ste dokazali prezit tak krutu ranu osudu. Viem ze to ani zdaleka nie je lahke a kazdy sa s tym vyrovnava po svojom preto Vam drzim palceky nech sa Vam aspon trosku ulavi a aby ste vo svojom naruci coskoro stiskali svojho drobceka zdraveho a nech sa Vam a ani nikomu inemu neprihodi to najstrasnejsie co existuje a to je SMRT vlastneho dietatka. Aby sa ta bolest ktora suzuje Vase vnutro a trha srdiecko stale viac utlmovala a aby Vase dietky ANJELIKY boli v nebicku stastne a aby tam na ne davali velky pozor. Prajem Vam nech ste napriek rane osudu stastne. Vela zdaru a hlavne zdravia a mnoho deticiek Vam praje citatelka Ivica.