Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Bolest s každým "novým" andílkem
 Natálka   28.09.2007   17:08:06 
 RE: Bolest s každým
 mishkah   04.10.2007   14:05:50 
 Katka   30.09.2007   12:36:11 
 zuzanka.h   28.09.2007   18:01:21 
 Natálka   28.09.2007   21:22:00 

Titel : Bolest s každým "novým" andílkem
Autor: Natálka  ()     Datum:  28.09.2007 17:08:06

Ahoj holky moje!
Jsem tu zase po čase,a musím říct,že se děsím s bolestí,kolik andílků tady zase přibylo... Je mi hrozně smutno a líto,že prostě nejsou ušetřeny ani další maminky po nás... Je to hrozný.S obavami sleduji příběh dvojčátek Marka a Miška a držím jim všechny palečky,co mám,modlím se za ně a myslím na ně každou chvílí,hlavně,ať se z toho dostanou...
Holky,přežila jsem svůj termín porodu,měl být ve středu a v sobotu před ní se mi zdálo,že rodím,nevím,považuji to za nějaké znamení zhůry,že asi sobota 22.9. měla být tím datem,kdyby se to všechno tak nešťastně nezvrhlo.Jen jsem ale chtěla napsat,že se cítím volněji,svobodněji,jako by ze mě spadnul nějaký kámen.Asi jsem si měla projít tím těhotestvím alespoň psychicky až do konce.Tak teď jen doufám,že k nám závítá ten nový život co nejdříve... Ale bývá mi teď občas smutno,snažím se to zlé zaplašit nějakou činností.
Holky,držte se,opatrujte se a já vám všem držím palečky a hlavně těm dvoum chlapečkům,kteří tak statečně teď bojují o svůj život.Moc doufám,že se nepřipojí ještě teď k těm našim andílkům a zvládnou to... Mějte se a všem posílám přání štěstíčka a pohody!Papa.

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: