Titel : Bolest s každým "novým" andílkem
|
Autor: Natálka
()
Datum: 28.09.2007 17:08:06
Ahoj holky moje! Jsem tu zase po čase,a musím říct,že se děsím s bolestí,kolik andílků tady zase přibylo... Je mi hrozně smutno a líto,že prostě nejsou ušetřeny ani další maminky po nás... Je to hrozný.S obavami sleduji příběh dvojčátek Marka a Miška a držím jim všechny palečky,co mám,modlím se za ně a myslím na ně každou chvílí,hlavně,ať se z toho dostanou... Holky,přežila jsem svůj termín porodu,měl být ve středu a v sobotu před ní se mi zdálo,že rodím,nevím,považuji to za nějaké znamení zhůry,že asi sobota 22.9. měla být tím datem,kdyby se to všechno tak nešťastně nezvrhlo.Jen jsem ale chtěla napsat,že se cítím volněji,svobodněji,jako by ze mě spadnul nějaký kámen.Asi jsem si měla projít tím těhotestvím alespoň psychicky až do konce.Tak teď jen doufám,že k nám závítá ten nový život co nejdříve... Ale bývá mi teď občas smutno,snažím se to zlé zaplašit nějakou činností. Holky,držte se,opatrujte se a já vám všem držím palečky a hlavně těm dvoum chlapečkům,kteří tak statečně teď bojují o svůj život.Moc doufám,že se nepřipojí ještě teď k těm našim andílkům a zvládnou to... Mějte se a všem posílám přání štěstíčka a pohody!Papa.
|
|
|