Titel : RE: SIAMSKÉ DVOJčÁTKA
|
Autor: Martina
()
Datum: 05.10.2007 12:33:06
Chcela by som poprosit vsetkych, ktori mysleli na siamcata - Mareka a Miska - aby venovali modlitbicku za malickeho Mareka, ktory svoj boj prehral. Nie som ani pribuzna, ani znama rodiny, ale tento pribeh som sledovala, ako mnohi, od zaciatku a velmi, velmi som si priala, aby to vsetko dopadlo dobre. Ked som sa dozvedela, ze stav Mareka je kriticky, nepresiel den, nepresla chvila, aby som neprosila Boha, aby pomohol, aby zvratil osud.... Ved tolko ludi za neho bojovalo, tolko ludi sa modlilo a prosilo, tolko ludi drzalo palce - dovolim si povedat, ze urcite vsetky maminy Slovenska... Ja sama mam dvojcata, zrejme preto sa ma to dotklo trosku viac. Neviem si predstavit, ze by som prisla co i len o jedno z nich. Modlila som sa za ich matku Mariu, aby bola silna, silna vo vsetkom, vo viere, aby sa nevzdavala, ze myslim aj na nu. Lenze prislo to nestastne vcerajsie rano. Spravu som prvykrat pocula az pred obedom, a bola som v aute. Nehanbim sa priznat, ze som musela odstavit bokom, pretoze som sa rozplakala a nemohla som prestat. Stale som verila, ze napriek vsetkemu sa stane zazrak. Ze budu zachraneni obaja. Nestal sa. Pan si ho predsa vzal k sebe. Nedovolim si hodnotit, ci sa tak stalo lepsie, pre neho, alebo nie. Proste som vsetko usilie stavila na to, ze to zvladnu, ze lekari vedia co robia. Myslim si, ze naozaj robili vsetko, pre jeho zachranu. Len mi vrta hlavou jedna myslienka - ta infekcia. Ako sa tam dostala, ked k detom nechodil nik, len vyvoleni, ktori boli za ruskami a predpokladam, ze maximalne sterilni.... Neviem,co dodat. Nedovolim si sudit nikoho, len mam v hlave tento otaznik. Este raz prosim, modlite sa za Miska, rodicov a proste za jeho zachranu. Nic viac nemozme robit. A dufajme v to najlepsie. Dakujem.
|
|
|