Titel : RE: prazdne bruško
|
Autor: pata
()
Datum: 15.10.2007 06:42:36
ahoj Natalka, pises, ze sa snazis o dietatko uz 9 mesiacov, trosku sa uvolni, viem ze je to tazke, i ja ked som chcela otehotniet po prvom potrate.Bola som velmi fixovana na dietatko a nase spolocne milovanie bolo nie pre nas krasnou chvilou, ale nevyhnutnou vecou k pocatiu. Niekedy, a to dost casto to bolo bez tuzby iba preto, ze mam asi ovulaciu, aby som nevynechala ani jedinu sancu k otehotneniu. V tej chvili som nemyslela na manzela, na nikoho len na seba a na dieta. Skusali sme to ako vy celych 9 mesiacov. Uz som na to nemala silu, tak som to nechala tak. Bolo to cez leto a ja som si povedala, nic sa nedeje, ved este mam pred sebou 2 roky vysky a som mlada, vtedy a prave vtedy na dovolenke sa to podarilo a milovanie bolo spontanne, nevedela som ci mam ovulaciu alebo nemam a vtedy mi to bolo jedno pretoze som to nerobila so zamerom otehotniet. Psychika je velmi dolezita, presvedcila som sa o tom aj ja. Ak by som ti este mohla poradit, poziadaj svojho gynekologa, aby ti predpisal Clostilbegyt, velmi vela mojich kamaratiek tak otehotnelo, ked nie na prvy, tak na druhy alebo treti pokus, bude ti sledovana folikulometria, povedia ti kedy mate mat pohlavny styk a ono to urcite vyde.Niekedy treba prirode napomoct ked sa jej samej nechce. Drzim ti palce.
|
|
|