Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Samota
 Lucia UK   30.10.2007   18:54:55 
 RE: Samota
 evik   30.10.2007   22:55:59 
 Pre Evik
 Lucia UK   31.10.2007   21:07:26 
 RE: Pre Lucku UK
 evik   02.11.2007   18:32:53 

Titel : Samota
Autor: Lucia UK  ()     Datum:  30.10.2007 18:54:55

Po dlhom case som si otvorila tuto stranku a ani som netusila, kolko bolesti a slz skryva...
Ja som 17t tehotna a pred par tyzdnami som prisla o jedno z dvojiciek. Nemam ani len fotku zo scanu. Na nej je len druhe babo a prazdny vak vedla neho. To, co sa stalo mi pripominaju kazdodenne bolesti a krvacanie. Ani moj manzel nevie ako zle to prezivam. Je stale v praci a sustredi svoju pozornost na druhe dietatko. Vobec nepripusta, ze by som mohla potratit aj to. Viem ze ma mnozstvo starosti a nechcem ho s tym otravovat v noci, ked pride unaveny po dvoch pracach. Co je horsie, zijeme teraz v Anglicku, takze tu som bez mamy, bez sestry a kamaratiek, s ktorymi by som sa mohla porozpravat.
Ked som si precitala posledne prispevky, tak som si vydychla. Ved ja sa mam tak dobre, ini trpia ovela viac. Ja som svoje dietatko nevidela, necitila, ani neviem, zi to bol chlapcek alebo dievcatko a cele dni tu smutim. Urcite to bolo lepsie pre vsetkych, ked sa nemusime trapit a opustat milovane dietatko ako ini rodicia. Moj smutok zmiernuje aj to, ze keby to ani s tymto druhym dietatkom, co ostalo v mojom tele, nedopadlo dobre, tak mam uz dve krasne a zdrave dcerky, ktore mi ostanu.
Verim, ze vsetky mamicky co stratili svoje babatka, raz poznaju co to je vychovavat dietatko, lebo aj ja som vynosila dve krasne a zdrave dievcatka a takto sa teraz osud so mnou zahrava...

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: