Titel : pre NANU!
|
Autor: evik
()
Datum: 11.11.2007 13:26:47
mila nana,citala som si prispevok ktory si uviedla na stranke dusevni pomoc.behal mi z neho mraz po chrbte.prezila si si naozaj svoje.rozhodovat sa za troch a niest bolest za troch je velmi silna vec.no verim ze mas pri sebe milovaneho cloveka a spolu to zvladnete.drzim ti silno paste aby co najskor bola opat radost v tvojom zivote.viem ze je to tazke,oplakavam svoju dcerku uz dva roky.boli to stale rovnako,ale odstupom casu sa stym clovek aspon ako tak nauci zit.i ked este stale si obcas(dost casto)poplacem.ale snazim sa nie,aby sa moja dcerka nenatahovala niekde v nebi s nadobou plnou mojich slllz.zaroven by som ta chcela poprosit o radu ako sa da opytat na nejake veci na tejto stranke.rada by som dostala odpoved od kvetinky,ale nenasla som sposob ako.dakujem za pomoc. PS:nani,mozno to bude zniet zle,ale verim ze si sa rozhodla spravne.je pravda,ze zivot je"dar" ale pokial je "darom" a mie "trestom".a najkrajsie zo vsetkeho na tom je,ze si sa tak rozhodla z nesobeckych dovodov.a ja viem ze to tak je.ak by si chcela vediet viac o nasom pribehu mozes si precitat v rubrike nasi anjelikovia.(Lia,spomienky na Liusku)alebo sa opytaj priamo na fore ja ti rada odpoviem.vela,vela sil a pokoja do dusicky ti zelam.
|
|
|