Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 pre Petru
 Tatiana   12.11.2007   18:57:27 
 RE: pre Petru
 Lada   13.11.2007   17:19:17 
 Dakujem
 Tatiana   13.11.2007   18:50:14 

Titel : Dakujem
Autor: Tatiana  ()     Datum:  13.11.2007 18:50:14

Draha Laduska,

dakujem za tvoje uprimne a krasne slova....velmi si ich vazim a prajem Tebe a vsetkym navstevnickam tohto fora pokojny vecer.
Nech je dnesny vecer jednym z tych lepsich, ked namiesto zufalstva, slz a krutej prazdnoty citime nadej a vieru, ze raz bude lepsie, ze sa budeme tesit zo zdravych malych babatok.
Nech nam vsetkym dnes vecer spievaju nasi mali anjelickovia krasnu piesen lasky...tak pevne verim, ze su s nami a uz netrpia.
Stale si po precitani noveho pribehu poviem: "Aha, Adamkovi pribudol kamarat (kamaratka)".
Tiez si prajem, aby sme raz nasli ten dusevny pokoj a vnutornu rovnovahu, ktoru budu potrebovat nase "buduce" dietky.
Su dni cierne, su dni lepsie, ja by som chela, aby sme raz vsetky zazili dni ruzove alebo modre......s laskou mamka Adamka
P.S. Adamko, davaj prosim pozor na svojho ocinka, ktory je prvykrat po dlhokanskej dobe prec odo mna.Lubim vas oboch.
P.S.2 Adamko, a hrajte sa tam hore v nebicku pekne vsetci spolu! Deti, ste nase vsetko.
P.S.3 Dnes za vas vsetky zapalim sviecku a poviem modlitbicku.

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: