Titel : Tragicka dopravna nehoda v Nitre
|
Autor: Nana
()
Datum: 04.01.2008 22:04:21
Ahojte maminky anjelikov i zivych deticiek.Som z Nitry tak mi nemohla ubehnut informacia z ktorej je mi do placu a zaroven mam zimomriavky na tele.Uz ani na chodniku nie sme v bezpeci.
Precitajte si> Opitý vodič zrazil matku s dieťaťom v kočíku, chlapček zomrel
Nitra (TASR) - Trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia začal nitriansky vyšetrovateľ voči vodičovi osobného motorového vozidla Opel Corsa. Muž vo štvrtok 3. januára 2008 približne o 16. hodine spôsobil dopravnú nehodu, pri ktorej prišiel o život päťmesačný chlapec. Jeho 31-ročná matka utrpela ťažké zranenia panvy a odreniny. Vodičovi opla namerali policajti po nehode dychovou skúškou takmer 1,5 promile alkoholu v krvi.
Opitý vodič na Hviezdoslavovej ulici na sídlisku Klokočina v Nitre pravdepodobne nezvládol jazdu na šmykľavej vozovke. Autom vyšiel mimo nej a narazil do skupiny chodcov, v ktorej bola aj mamička s dieťaťom v kočíku. Päťmesačný Jakubko utrpel vážne zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahol. Jeho matka sa zranila ťažko, ďalší dvaja chodci ľahšie.Mamicke posielam vela sily, bude ju potrebovat.Baby zviera mi srdce....: , (((
Podľa informácií zástupkyne hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Gabriely Bučekovej na vozidle a kočíku vznikla škoda vyše 40-tisíc Sk. K objasneniu presnej príčiny tragédie by mal prispieť aj znalecký posudok privolaného znalca z odboru dopravy.
|
|
|