Titel : november
|
Autor: ivana
()
Datum: 07.02.2008 15:36:23
13 novembra 2006 bol den kedy som videla mojho vytuzeneho synceka prvorodeneho vo svojich 32 rokov,ale zial uz mrtveho.bola som 41 tyzdni tehotenstva cakajuca na porod uz 5 dni hospitalizovana v nemocnici.Samozrejme cely cas si ma nik nevsimal aj napriek tomu ze som upozornovala od soboty ze necitim maleho.Este v nedelu o 21 hod som pocula jeho srdiecko no v pondelok o 5 hod.rannej uz bol maly mrtvy......takze porod prebiehal v zufalstve,placi,beznadeji.....trvalo dalsich 9 mesiacov,kym sa mi podarilo opat otehotniet no v 12 tyzdni som potratila.....bolo to v novembri 2007.Ako zazrakom so opat otehotnela uz teraz v januar 2008,ale ............strach,strach,strach.......neviem ako to zvladaju ine mamicky a kazdy mi vravi ze nesmiem mysliet na Oliverka,ale ja nanho myslim dennodene a napriek velkej pomoci manzela,rodiny stale sa obzeram po kocikoch a vzdy vzdy mi pri tom stisne srdiecko...ten nas stale caka opusteny ........moc chcem verit a snazim sa o to ze tentokrat to zvladneme ...........
|
|
|