Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Chlamídie
 Tinka   27.03.2008   19:58:51 
 RE: Chlamídie
 evik   27.03.2008   20:25:20 
 RE: Chlamídie
 janka   28.03.2008   07:27:16 

Titel : RE: Chlamídie
Autor: evik  ()     Datum:  27.03.2008 20:25:20

ak ti mozem tinka poradit,vyhladaj si info na nete v googli alebo inom vyhladavaci...ale neznepokojovala by som sa...budes urcite liecena atb aj nadalej,ale pravdepodobne vaginalnymi...citala som iba nejake veci,moc si vsak nepametam...citala som ze sposobuju aj neplodnostmale to musi byt chronicky zapal a nepreliecene...ale nerada by som ta zavadzala nepravdivymi info...neboj bude dobre..atb byvaju ucinne na chlamidie...pokial mozno co najskor k dr.
a na srdiecko?tato stranka ti urcite pomoze prekonat tazke dni bolesti a smuuutku...je mi to luto...aj ja som po kyrete,v 8tt. a srdiecko bude boliet este dlho...ale neboj naaadej stale je a kym je nadej je aj viera...ak by si chcela niekedy porozpravat na www.tehotenskakalkulacka.sk je priamy chat potratila som emocionalna podpora...je tam velaaaaaaa krasnych srdiecok ktore prezili to iste co ty...a dokazu velmi povzbudit...ak sa budes citit sama so svojou bolestou a mysllienkami prid medzi nas...

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: