Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 mateřství
 Terka   30.03.2008   11:59:32 
 RE: mateřství
 jeane   30.03.2008   20:55:43 
 evik   30.03.2008   13:19:03 
 Lucia UK   30.03.2008   16:16:14 

Titel : mateřství
Autor: Terka  ()     Datum:  30.03.2008 11:59:32

Hezký den přeji, jen jsem vám chtěla moc poděkovat za vaší podporu, ale dnes jsem začala krvácet, takže je konec.
Už se pokoušet nebudeme, letos určitě ne, potřebuji čas, aby se moje duše mohla alespoň trochu zahojit....máme spousty andílků, dvojčátka Adélku a Míšánka a ještě dalších 15 kteří se přestali vyvíjet už v laboratoři, malá embrijka, ale přesto jim všem děkuju, že se pokusili s námi být.
Holčiny moje, proč je někomu dáno, neváží si toho a ten kdo byt tak moc chtěl rozdávat lásku....snad adopce, kterou tento měsíc zahájíme bude úspěšná, ale je to na léta, čekání, testů, nervů....BOŽE prosím, už nás nech žít život, který si tak moc přejeme....PROSÍM.Zase se smát, nebát se toho co bude, naše manželství skomírá...milujeme se, ale nejde do nekonečna nám házet překážky pod nohy.

Holky moje, vám přeji ať jste šťastné a spokojené.Moc děkuju za milou podporu...VAŠE Terka

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: