Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Missed abbort 3x, čo ?alej???
 Tinka   17.04.2008   09:27:13 
 RE: Missed abbort 3x, čo ?alej???
 Erika B.   17.04.2008   18:24:35 
 RE: príspevky
 Denisa   17.04.2008   22:21:24 
 RE: príspevky
 Erika B.   18.04.2008   07:11:55 
 RE: Missed abbort 3x, čo ?alej???
 Karin   17.04.2008   11:24:59 

Titel : Missed abbort 3x, čo ?alej???
Autor: Tinka  ()     Datum:  17.04.2008 09:27:13

Ahojte, ako dvadsaťročná som potratila prvý krát v r. 2000 v 12t, bola to prvá rana. Poptom sme sa s manželom pokúsili o druhé po piatich mesiacoch od prvého potratu. Šla som na kontrolu v 10t a bolo všetko v poriadku, ale o týžden na to som začala krvácať, velmi som sa bála, že to dopadne tak ako prvý krát a aj tak bolo. Potom sme absolvovali genetické vyšetrenie a všetko je v poriadku. Veľmi som sa bála otehotnieť ďalší krát, no vtedy som sa presťahovala a prestúpila k inému lekárovi, ktorý mi naordinoval duphaston. Keď som znova otehotnela tak som chodila každý týžden na injekciu na udržiavanie. V tom istom týždni som znova začala krvácať. To bola najväčšia rana akú som kedy dostala. Vtedy som si povedala, že už nikdy viac toto nechcem zažiť a, že si radšej bábätko adoptujeme, ale ešte sme počkali. Naposledy to bolo v máji 2002. Minulý rok som začala túžiť po vlastnom už som absolvovala vyšetrenia hematologické, imunologické a mám to v poriadku. Chodím každý mesiac na 10 den ku svojmu lekárovi a robí mi ultrazvuk či funkcie fungujú pravidelne každý mesiac. Chce vylúčiť všetko čo by mohlo byť príčinou.
Bojím sa už veľmi, že sa to zopakuje. Má niekto podobné skúsenosti? čo mám robiť ďalej?
Ako sa volá vyšetrenie na to aby sa zistilo, či nemám v krvi nejaké protilátky, ktoré znemožnujú tehotenstvo?
ďakujem za každú radu.

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: