Titel : Rýchlosť dnešného sveta
|
Autor: ada
()
Datum: 16.07.2008 20:49:37
Júlia, neviem čím to je možno naozaj tá uponáhľaná doba a možno znečistené ovzdušie alebo škodlivé potraviny alebo psychická nepohoda.... ja som tiež nikdy ani len nepomyslela na to , že by niečo podobné mohlo stretnúť aj mňa, ani vo sne by ma nenapadlo, že aj mne sa to môže stať.... až keď nám zomrelo dieťatko krátko po pôrode a nevedeli nám povedať ani príčinu, keďže celé tehotenstvo bolo v poriadku... zrazu sme sa zastavili a začali sa pýtať prečo a kde sa stala chyba a potom rôzne výčitky a pod.,a keď sme po 3 rokoch čakali ďalšie dieťatko a znovu šok z toho, že nie je v poriadku, že sa zle vyvíja tak si naozaj človek kladie otázku prečo a kde robí chyby a znovu nám nevedia odpovedať prečo sa zle vyvíjalo a nebola to genetická chyba v tomto smere bolo všetko OK, a dnes som znovu tehotná a zatiaľ to vyzerá všetko v poriadku, ale človek nikdy nevie po týchto skúsenostiach sa bojím a neviem ako to nakoniec dopadne... mať zdravé dieťatko je naozaj v dnešnej dobe malý zázrak aj z môjho okolia poznám ženy, ktoré tiež tým prešli...dnes asi neodpovieme na tú ťažkú otázku prečo? ale musíme veriť, že BOH bude ľudom ešte stále dôverovať.....
|
|
|