Titel : Liuske
|
Autor: Lucia UK
()
Datum: 10.08.2008 10:56:06
Mila Liuska, ja ti uz priat k narodeninkam nebudem, popriala som ti v ten velky den. Ale pocitac nam nefungoval, tak tu pisem az teraz. Ale ty vies...vsak? Malym anjelickom palim ovocne sviecocky, ale teraz som ti zapalila vanilkovu, lebo si uz velka slecna. Dufam, ze ti vonala a ze si sa dobre pobavila, ked si teta Lucia nasukala svoje sunky do toho uzkeho zlteho tricka s vazkou a mravcom na obrazku. Ale maminka chcela taku farbu, lebo ty si levica. Uz teraz by si sa urcite prejavila, bojovnicka po maminke, trocha tvrdohlava, ale mierumilovna a vsetci by ta milovali. Teda vsetci ta miluju, ale nemozu ta objat, vybozkat :-((( Mamka pisala, ze by ti nechala dlhe vlasky a vrkoce. Poznam ta len z fotiek a mamickynych spomienok, ale mam dve dievcatka a tak si viem zivo predstavit, aka by si teraz bola. Spoznavala by si svet, davala hlupe otazky, dupala v obchode ked mamka nekupi sladkosti...ale aj pritulila sa a povedala lubim ta mamicka a nakreslila a vystrihla krive srdiecko na den matiek. A mozno aj tri. Lebo tvoja mamicka je uzasna a mulujuca zena a taka by bola aj matka. Viem, ze na nu dozries a das pozor, aby sa jej uz splnil najvacsi sen v zivote. Pozdravuj cervicka a pekne sa hrajkajte. Dakujem, ze si mi do cesty zaviala tvoju maminku. Krasne snicky Liuska X X X X X X X X X X X X
|
|
|