Titel : RE: anjelik Davidko-pre Andrejku
|
Autor: Janka
()
Datum: 15.08.2008 07:52:43
Teším sa s Tebou,ž e sa Ti to podarilo vybaviť. A tak ako vravíš, myslela som si, že je to automaticky, že to povedia v nemocnici. Mne to povedala sestrička, že mám povedať manželovi, aby išiel k môjmu gynekológovi, odovzdal mu papiere, a aby si hneď pýtal papiere na MD. Ale nemal s tým žiadne problémy, ani nemusel u gynekológa nič hovoriť, lebo sestrička hneď vedela automaticky, čo potrebuje. Vieš oni v nemocniciach to berú akosi inak. Ja to viem podľa toho ako sa so mnou rozprával primár, čo všetko je potrebné zariadiť. A doteraz mi znie v ušiach veta : "Keď Vás pustíme domov, potom sa musíte o to m?tve decko zaujímať sama, lebo je v Nitre na pitve a vybaviť si pohreb". Už je to rok, ale stále mám slzy v očiach keď si na to pomyslím. Preto hovorím, že v nemocniciach to berú asi tak, že ďalší nepodarený kus, alebo neviem ako....Zase sestrička, bola v pohode aj bola milá. Ale to neviem či nebolo preto, lebo hneď po pôrode prišla za mnou sestra, ktorá je tiež zdravotníčka, no na inom oddelení tak neviem....
|
|
|