Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Najlepsi rodicia
 Andrea Nezabudka   19.09.2008   23:06:39 
 RE: Najlepsi rodicia
 adrika   19.09.2008   23:46:46 
 RE: Najlepsi rodicia
 Andrea Nezabudka   20.09.2008   10:16:37 

Titel : RE: Najlepsi rodicia
Autor: Andrea Nezabudka  ()     Datum:  20.09.2008 10:16:37

Ahoj Adrika,

mozme Ti povedaz ze si uz teraz na tom ovela lepsie ako som bola ja dva mesiace po strate babatka Ty sa dokazes o tom rozpravat Ja som bola v tazkej depresii uzavreta do seba a denne som niekolko krat nariekala Nedokazala som sa o tom s nikym porozpravat Vlastne to okrem styroch ludi vratane manzela ani nikto nevie A ani po osmych rokoch nemam silu aby som o tom niekomu do oci povedala Je to pre mna ta najkrajsia spomienka a nechavam si ju pre seba
Iba na tejto stranke som dokazala nas pribeh prvy krat porozpravat iba preto aby som nim pomohla inym nestastnym rodicom ktory maju tu narocnu cestu zmierenia este len pred sebou Ja som si ju musela tiez prejst no musim Vam povedat ze na konci Vas caka krasny stastny zivot tak ako aj mna

my sme prisli o anjelika pred osmymi rokmi Takze to trvalo roky nez som sa s tym vyrovnala Bolo to velmi tazke nakolko to bolo nase prve dietatko na ktore sme sa velmi tesili
No asi najviac mi okrem manzela pomohlo prekonat tuto bolest narodenie dalsich troch deticiek
Takze ked sa tak teraz nad tym zamyslam keby sme o to prve babatko neprisli mozno by sme mali iba dve deti mozno tri a tak to nase stvrte v poradi by sme mozno vobec nemali
Je to jednoducho osud vola Bozia s ktorou nic nenarobime Aj ked ju velakrat nechapeme ostava nam jedine prijat ju
Tak Ti Adrika prajem vela sil
Som si ista ze to dokazes a jedneho dna budes na tom tak ako ja

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: