Titel : Moja modlitba ...
|
Autor: Nana
()
Datum: 21.09.2008 14:15:20
Moja modlitba ...
Prišlo si krásne, potichúčky, ako vánok ktorý hladí dušu, náhle však nie si, odišlo si, opustilo si mamičku v brušku.
A moje telo nevedelo, necítilo ty si tam, v brušku, tri týždne večne snilo a z neba na mna hladelo.
čo cítim? ... slovami nevyslovím, ty vidíš moje slzy, a cítiš ... ja viem, že cítiš, že bolí ma ten strašný pocit.
Tá beznádej, tie otázky, tie smutné prázdne dlane. Zase sú tie naše oči smutné ... večne uplakané.
Bože ak si tak , povedz prosím, povedz každej mame, niet krajšieho daru, niet hmotného statku, nič nenahradí túto stratu ... túžbu po diieťatku.
A tak Bože ak existuješ, vypočuj ich prosby, premeň žiale, modlitby a slzy, na kúsok radosti.
Nech príde prosím krásna chvíľa do tých smutných tvárí, nech im oči štastím žiaria či sú mladí , starí.
Niet krajšieho daru Pane, ako život sám, chcem dať život, chcem dať všetko čo len Bože mám.
Príď mi láska, príď k nám prosím, mamička ťa volá. Odpusť pane, prepáč ak je moja prosba dlhá.
Prídi láska, prídi ku nám, bez teba chcem zomrieť, kúsok zo mňa, mojej duše, s tebou odišlo na večnosť.
|
|
|