Titel : moje anjeliky
|
Autor: erika
()
Datum: 12.10.2008 16:00:13
Ahojte, už tretí rok stále čítam tieto stránky. Teraz som sa odhodlala napísať. Mám za sebou jeden potrat, ktorý mi nanútili rodičia v 16-tich. Doteraz nemôžem spávať kvôli tomu a nikdy sa s tým nevyrovnám. Môj anjelik by mal už 12 rokov a neprejde deň, kedy by som naňho nemyslela. O druhé dieťatko som skoro prišla vinou ošetrujúceho lekára, keďže mi odtiekla plodová voda a on čakal 3 dni kým som konečne porodila, aj to len vďaka tomu, že primár prezeral UTZ a uvidel, že sa moja malá dusí.Tak ma napichali vyvolávačkami a behom hodiny bola na svete Hanka, celá modrá, noštek mala vytlačený až medzi oči. Mala pupočnú šnúru okolo krku dva krát omotanú. ďakujem Bohu, že prežila, napriek trvalým následkom ako je chvála bohu ľahšie poškodenie mozgu, epilepsia a vysokofunkčný autizmus, obsesívno kompulzívna porucha a bohvie čo ešte o čom zatiaľ nevieme. Sme radi, že ju máme a neviem si bez nej predstaviť život. Má sedem rokov. Moje tretie tehotenstvo nedávno skončilo skôr než som sa mohla začať poriadne tešiť, po pár týždňoch. Je jedno, aký starý je "plod", pre mňa je to moje dieťa, ktoré zomrelo.
DRžíM váM VšETKýM PALCE, ABY SA VáM PODARILO PORODIť KOPU ZDRAVýCH A žIVýCH DETIčIEK. MYSLíM NA VáS A NA VAšE TRáPENIE A MODLíM SA ZA VáS A VAšE DETIčKY.
|
|
|