Titel : moja mala Laurika
|
Autor: marianka
()
Datum: 15.10.2008 17:04:13
nasa radost zacala v juli tohto roka. babatko nebolo planovane, ale chcene a neskutocne milovane. som presvedcena, ze to bolo dievcatko, urcite mi date za pravdu, ked poviem, ze zena to citi. umrela nam v 16tt. isla som normalne na poradnu, chcela som vidiet to malinke stvorenie ale doktorka mi povedala, ze tam nic nevidi, tak to bol prvy sok, a este vacsi bol v nemocnici, ked mi lekar oznamil, ze sa poriadne nevyvijala uz od 10tt. okolo toho datumu som bola na sone, doktorke sa zdala mensia o cele 2 tyzdne ako mala byt, ale nespravila dalsie vysetrenia, nikam ma neposlala. bola to jej chyba? bola to moja chyba? ani mi nevedeli po vycisteni povedat co to bolo, lebo malinke uz bolo rozlozene.
ale s najvacsim nepochopenim som sa stretla v praci, nastupila som ako slobodna mlada baba, moja manazerka videla vomne dobru prac. silu, dokonca aj vyznamenanie som dostala na jej navrh. ale tato moja sefka, ked sa dozvedela, ze sa idem vydavat a ze som este aj tehotna, uplne zmenila svoje spravanie, davala ma pracovat v noci a 12 hodinove smeny i napriek tomu, ze vedela o mojom stave, a poviem pravdu, ze nesedela som celu tu dobu na zadku, ale lietala po celej ploche hypermarketu.az kym som jej nedala papier.knizka jej nestacila. a najhorsie je, ze som este bola v nemocnici, a volala mi , kedy sa vratim, ze vsak ja som bola sikovna, praca ma bavila...... nedochadza jej to? je taka bezcitna? nechapem...
este na vysvetlenie: pred zakrokom som bola 2 tyzdne na PN, koli krcom v bruchu a este predtym opakovane na pohotovosti. a naposledy mi povedala: "a co vam ostalo tak odrazu zle?" ale to uz moje male nezilo. tak som ja zla? alebo kto? do prace sa nechcem vratit, pohlad na tu zensku by som neprezila. chceme babatko!!!!!!velmi chceme babatko!!!!! prosim poradte mi a pomozte.....
mojmu anjelikovi: Zlaticko moje, milovala som ta aj s tatinkom viac ako svoj zivot, a aj budem, davaj prosim tam zhora na nas vsetkych pozor, hoci som ta nikdy nevidela, tvoj posledny obrazok mam stale v ockach a v srdiecku uz NAVZDY. NASA MALA LAURIKA, NASA PRVA!!!!
|
|
|