Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Milenka
 Milena   18.12.2008   09:35:15 
 pre mamy
 jeane   21.12.2008   06:59:22 
 RE: Milenka
 Lenka   19.12.2008   10:05:06 
 Petr   18.12.2008   22:59:23 
 lucia   18.12.2008   14:26:25 
 Viera   18.12.2008   10:59:31 
 Mária   23.12.2008   07:50:17 

Titel : Milenka
Autor: Milena  ()     Datum:  18.12.2008 09:35:15

Tak dnes je to dva roky. V tento den ji snad už bylo dobře, její srdíčko dotlouklo hned, jak ji odpojili z přístrojů. Možná to byl nejšťastnější den jejího života, protože spatřila Boha a porozuměla tomu, čemu já tady stále nerozumím nebo to poznávám jen klopýtavě a jen z malé části.

Pane Bože, děkuji ti za všechno, cos mi od té doby až dodnes ukázal, že skrze to trápení jsem směla nahlédnout smysl utrpení, velikost lásky a její propojení s bolestí, děkuji za naději, kterou v tobě máme, já a Milenka, věřím na setkání, v tento den už nechci myslet na ty bolestné a kruté dny umírání, chci myslet na setkání, dáš-li mi dost dlouhý věk, abych tu mohla být tak dlouho, dokud mě tady bude potřeba, budu vděčná, ale stejně se těším, až přijde můj čas a i já se zbavím pout tohoto těla a otevřou se moje duchovní oči, pak také spatřím tebe a v náruči sevřu svojí holčičku, věřím, že pak už budou i všechna má proč zbytečná.
Děkuji za to, že mohu cítit lásku, i když ta láska nyní bolí, chci ji střežit a nevzdám se jí.

Milenko, holčinko moje, bolí mě, že jsi odešla, ale to nevadí. Dnes je zvláštní den, cítím tě blízko, jako bych tě chovala v náruči, miluji tě.
Přimlouvej se u Pána za nás, ať dojdeme tam, kde jsi teď ty a nic nás nesvede z této cesty. Možná proto jsi musela odejít, abys se mocně přimlouvala za nás a my došli k Bohu.

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: