Titel : RE: dva potraty
|
Autor: nika
()
Datum: 05.02.2009 21:28:48
Ahoj, Katka. Nebola som na tejto stranke pekne dlho a teraz som tiez len nahodou tukla. Chcem ta len povzbudit, nevzdavaj to. Ja som potratila trikrat vzdy do 3 mesiaca. Ten kto to nezazil nepochopi, chodila som ako bez duse, vrhla som sa na pracu, aby som zabudla a pohlad na tehotnu zenu bol pre mna priam utrpenim. A potom som sa rozhodla, nabrala- ani neviem kde odvahu a rozhodla sa to este raz skusit. A nebolo to lahke. Lezala som v nemocnici mesiac uz v tretom mesiaci, potom ma poslali domov kde som zase len lezala, kazdy den rano a vecer som si pichala heparinove injekcie aby bola placenta dostatočne priechodná, a brala kvanta liekov s ktorych som bola chlpata ako Yeti ale nejako sme to zvladli a vyslo to.Nasa mala Katka :-)) prave oslavila jeden rôčik a kazdy den nas niecim prekvapi. Nevzdavaj to, som živým prikladom toho, ze ked velmi nieco chces tak to vyjde. Drzm palceky.
PS: Ked som lezala v nemocnici vedla mna lezala zienka, ktora potratila sedem krat. Tehotna bola osmy krat. Nakoniec sme sa stretli v porodnici a rodili sme asi tyzden po sebe. Ma zdraveho chlapceka. Vyjde to len vydrz.Ak chces o niecom pokecat: nikip@centrum.sk papa
|
|
|