Titel : RE: Ryanko
|
Autor: mia
()
Datum: 10.02.2009 11:38:04
milá Zuzka, ani sama neviem čo ti mám napísať,ale mám veľkú potrebu ti aspoň trošičku zmierniť tvoju veľkú bolesť.ja mám 3apol ročnú dcérku a v oktobri 08 som potratila v 18tt.musí to byť pre vás veľmi ťažké obdobie,Bohužiaľ sa s tým človek musí nejak naučiť časom žiť.... mne veľmi pomohlo,(možno to bude znieť hlúpo)ale nájsť v tom mojom smútku a v tragédii čo sa stala niečo pozitívne....a myslím,že sa mi to aj podarilo.začala som sa úplne inak chovať k mojej rodine,manželovi,mame,dcérke.začala som si ich oveľa viac vážiť,nehádať sa pre hlúposti,tak často ako som to robila,a tešiť sa z oveľa väčších maličkostí,našla som iné životné hodnoty čo som mala dovtedy.tak sa nemôžem ubrániť pocitu,že možno práve touto mojou stratou dieťatka mi chcel Boh(alebo nejaká vyššia sila,nazvyme si to každý ako chceme)poukázať nato, čo mám a nevážim si to dostatočne. nehovorím,že v tvojom prípade je to tiež tak ,to nie...len som sa chcela s tebou podeliť o moju skúsenosť a o to čo mi pomohlo.veľmi ti držím palečky a celej tvojej rodine,aby ste to spolu zvládli a budem na vás veľmi myslieť a posielať vám pozitívnu energiu.
|
|
|