Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Anjelik JANKA
 Janka   31.07.2009   13:50:29 
 RE: Anjelik JANKA
 Majulka   31.07.2009   23:09:21 
 RE: Anjelik JANKA
 Andrea   04.08.2009   15:05:43 

Titel : Anjelik JANKA
Autor: Janka  ()     Datum:  31.07.2009 13:50:29

..."Večer,keď všetci
zaspia chýba mi niekto,
kto spí niekde inde,
na veľmi smutnom mieste"...

áno dievčatko moje krásne, si to Ty, Ty musíš spinkať na tom smutnom mieste a nie pri svojej maminke. Ver mi dievčatko keby to bolo v mojich silách tak si tam neni. Dnes sú to smutné dva roky keď som a musela priviesť na tento svet, ako malého sladkého a spiaceho anjelika. Srdiečko Ti prestalo byť ešte v mojom brušku.
Boli to najhoršie okamihy v mojom živote. Tie maminka nikdy nedokáže opísať, a pochopiť ich dokáže iba tá, ktorá to prežila na vlastnej koži. Hoci prešli dva roky ja sa tej bolesti neviem zbaviť. Aj keď mám ďaľšie dve detičky, Tvojich súrodencov, staršiu sestričku Marianka a mladšieho bračeka Marca v mojom srdiečku zostávaš aj Ty dievčatko moje. Aj keď mi nikdy nebolo dopriate potešiť sa s Tebou tu, nikdy som si a nemohla pritúliť k sebe, pohojdať na kolienkach, postískať tvoje malé rúčky,vychutnať si Tvoj úsmev či pofúkať Tvoju boľačku, ver mi nikdy na Teba nezabudnem, a kus môjho srdiečka a lásky z neho bude vždy patriť aj Tebe. Sľubujem Ti, že všetku tú lásku, ktorú dávam teraz Tvojim súrodencom, lásku mamičky, Ti vynahradím keď sa raz s Tebou stretnem v nebíčku. Tam Ti budem tou najlepšou mamičkou.
Pozdravujú ťa aj Marianka a Marco. Marianka Ti chce niečo napísať: " Ahoj moja milovaná sestrička Janka, je mi za Tebou veľmi smutno a chcela by som sa s Tebou hrať. Verím, že raz sa spolu zahráme, ale to ešte pár rôčkov musí počkať. Posielam Ti do nebíčka veľa sladkých pusiniek aj za nášho bračeka Marca, ktorý teraz spinká v postieľke" Ahoj.
Ešte raz Ti posielam milióny sladkých pusiniek aj ja. A odpusti mi moje milované dievčatko, navždy zostaneš v mojom srdci. Tvoja mamička, tatíček, sestrička a bratríček.

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: