Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Anjelik LUKÁŠKO
 Iveta   23.08.2009   22:56:35 

Titel : Anjelik LUKÁŠKO
Autor: Iveta  ()     Datum:  23.08.2009 22:56:35

Dnes je presne 2 mesiace,keď sme sa rozlúčili navždy s naším milovaným Lukáškom.Neviem,ako som tie dva mesiace mohla prežiť,zvládnuť,neumrieť.Každá mamina,ktorá si pochová dieťatko vie,že pochovala aj kus svojho srdiečka.Tak to bolo aj u nás.Dnes mi svokra vyčítala,že stále plačem a moje dve deti mali kôly mne také hrozné prázdniny.Vraj mám byť šťastná.Až teraz som pochopila,že pre svokru môj anjelik Lukáško nič také hrozné neznamenal.To je jedno či matke umrie prvé,druhé,tretie,či šieste dieťatko.tú strašnú bolesť si musí vytrpieť rovnako a nikto nemá právo posudzovať nikoho a rozhodovať o jeho trvania smútku.Dnes som bola za Lukáškom pri hrobčeku 3 krát.dva krát sama a vtedy mi je úplne najlepšie.Nikto ma nevidí plakať,smútiť,rozprávať sa s ním.V tedy pre mňa prestane plynúť čas.
ANJELIKOVIA MOJI DVAJA MILOVANÍ,VY VIETE, ŽE SME KAŽDÝM DňOM KU SEBE BLIŽŠIE....TEŠÍM SA NA NAŠE STRETNUTIE....MILUJEM VÁS MAMINA

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: