Titel : stratenie babatka 2krat v uk :(
|
Autor: zuzi
()
Datum: 27.08.2009 12:01:54
Dobry den,
dnes som nasla vasu stranku, velmi som sa chcela s niekym podelit o tom co sa mne stalo alebo precitat si dalsie pribehy a mozno najst dake povzbudenie, ze vzdy mame sancu otehotniet a mat zdrave babo. ja zijem v Uk mam tu priatela prvy krat som otehotnela v sept 08 bola som velmi stastna prave sme oslavovali moje a sestrine narodeniny, ta vyskakovala a vkuse budem krsna jeeeej....no v 7tyzd. som potratila bola to velka rana pre mna a priatela...:( nevedeli preco ze srdiecko prestalo bit, no ja som sa citila ok nic som netuzila, bola to velka rana, maminu doma na sr aj s naj kamoskou, velka bolest,plac, smutok....no kedze velmi tuzime po babatku skusali sme dalej, isli sme na 4dni na sr kamoske na svadbu, stres panika, ona mi oznamila ze je tehotna, tesim sa s nou no bola som smutna preco ja nie:( o 3tyzdne na to, na tehotenskom teste mi ukazalo 2-3tyzdne tehotna bola som najstastnejsi clovek na svete, papala som zdravo, odychovala som a bum mala som bolesti v 6tyzdni isla som k doktorovi a ten ze je to mozno mimomaternicove velky plac...no sono ukazalo ze je vsetko ok :) no na dalsi tyzden som sla na kontrolne sono a bum povedali mi ze babo nenarastlo ako by malo ze je to asi potrat zas:( neverila som stale som dufala, ze vsetko bude ok no necitila som sa zle, na zvracanie a tak som vedela ze zacnem krvacat aj sa stalo...:( velmi tazko sa to pise no skusame dalej, ccheli sme si dat pauzu rok no skusame teraz nikdy nevies kedy to zas pride a radsej skusat stale ako cakat a potom nic :( dakujem,ze som mohla trochu vykecat a dufam, ze sa nam to raz podari a nie len mne ale vsetkym babenkam, ktore cakame ze pride ten nas anjelik na svet...
|
|
|