Titel : RE: ako zit..
|
Autor: ada
()
Datum: 16.12.2009 11:41:41
Sme všetky na jednej lodi.Tiež by som zo zúfalstva plakala,kričala,hrýzla a neviem,čo ešte.Tak sa neteším na vianoce,a tak som ich vždy mala rada.Nech už je po všetkom.Keď si predstavím,že tesne po novom roku mohlo na svet prísť naše prvé bábätko, a všetko je teraz inak,ako vždy upratovanie,pečenie,až ma to všetko nebaví.Tento rok začal tak pekne,na jar sme mali svadbu,hneď som otehotnela.Ani vo sne mi nenapadlo,že by to mohlo skončiť inak,a nie pôrodom.Takí sme boli šťastní.O 2 mesiace prišiel potrat.Tri mesiace na to som znova otehotnela,už sme sa tak netešili,nechali sme tomu voľný priebeh,a o 2 mesiace to zasa skončilo potratom.Tak dá sa tu byť šťastný,dá sa vôbec na niečo tešiť?Musím sa premáhať kvôli manželovi a ostatnej rodine,ale deň čo deň sa cítim horšie.Čím bližšie vianoc,tým je to horšie.Nechce sa mi ani dýchať,ani žiť.Keď sa všetci naokolo budu radovať,ja v sebe budem dusiť žiaľ,bôľ a hnev,prečo ja,prečo moje deti.Tak sa pýtam,prečo niektoré musíme takto trpieť,a niekto to má bez starosti.Radšej nech umriem ja a nie moje detičky.Tak vás tu všetky pozdravujem a prajem ,,šťastné a veselé,,Nech už je po tom.pa
|
|
|