Titel : vianoce.
|
Autor: jeane
()
Datum: 24.12.2009 06:38:15
baby zelam vam krasne sviatky take ako sa len da vo vasom stave-tie co prisli teraz o deticky pre ktore je to cerstve lebo my co mame druhe deticky je to predsa len o nieco lahsie mame pre co zit a pre koho postavit ten stromcek a pajem sia by sa vam tento rok podarilo oehotnie a porodit zdrave a krasne babatko drzkajte sa vsetky-sakti matka adka judka auri a ostatne....tomasko lubim ta.... Judita napisal/a: ------------------------------- Pozerám sa na fotku, kde je prekrásny malý chlapček s veľkými očičkami...áno môj malý bubíček na teba sa pozerám a plačem, plačem a plačem. Maminka tvoja by najradšej prespala celé sviatky. Tatino tvoj ma presvedčil, že aspoň stromček musíme mať. Tak ho máme. Kúpila som na stromček veľa-veľa anjelikov...TEBA. Bodaj by sa to dalo a mohli by sme ťa kúpiť, ale nedá sa. Tu človek vidí, že niektoré veci sa proste nedajú kúpiť. Teraz by si už sedel pod stromčekom a boli by sme najšťastnejší na svete. Dnes som bola pri tvojom hrobčeku a na tvoj malý vianočný stromček som zavesila anjelika, autíčko a tvoju modrú dudu. Chýbaš mi veľmi a moco-moc ťa ľúbim a vždy aj budem a viem, že ty to vidíš, cítiš a aj vieš. Pekné vianoce a dúfam, že si šťastný, že ťa už nič nebolí a že ti nič nechýba. Raz sa stretneme a už navždy budeme spolu ... ŠŤASTNÝ a ja ti všetko vynahradím a už ťa neopustím. Posielam ti veľa božtekov.
|
|
|