Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Môj malý Davidko.
 Judita   23.12.2009   19:17:29 
 vianoce.
 jeane   24.12.2009   06:38:15 

Titel : vianoce.
Autor: jeane  ()     Datum:  24.12.2009 06:38:15

baby zelam vam krasne sviatky take ako sa len da vo vasom stave-tie co prisli teraz o deticky pre ktore je to cerstve lebo my co mame druhe deticky je to predsa len o nieco lahsie mame pre co zit a pre koho postavit ten stromcek a pajem sia by sa vam tento rok podarilo oehotnie a porodit zdrave a krasne babatko drzkajte sa vsetky-sakti matka adka judka auri a ostatne....tomasko lubim ta....
Judita napisal/a:
-------------------------------
Pozerám sa na fotku, kde je prekrásny malý chlapček s veľkými očičkami...áno môj malý bubíček na teba sa pozerám a plačem, plačem a plačem. Maminka tvoja by najradšej prespala celé sviatky. Tatino tvoj ma presvedčil, že aspoň stromček musíme mať. Tak ho máme. Kúpila som na stromček veľa-veľa anjelikov...TEBA. Bodaj by sa to dalo a mohli by sme ťa kúpiť, ale nedá sa. Tu človek vidí, že niektoré veci sa proste nedajú kúpiť. Teraz by si už sedel pod stromčekom a boli by sme najšťastnejší na svete. Dnes som bola pri tvojom hrobčeku a na tvoj malý vianočný stromček som zavesila anjelika, autíčko a tvoju modrú dudu. Chýbaš mi veľmi a moco-moc ťa ľúbim a vždy aj budem a viem, že ty to vidíš, cítiš a aj vieš. Pekné vianoce a dúfam, že si šťastný, že ťa už nič nebolí a že ti nič nechýba. Raz sa stretneme a už navždy budeme spolu ... ŠŤASTNÝ a ja ti všetko vynahradím a už ťa neopustím. Posielam ti veľa božtekov.

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: