Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 uz je to za nami....
 sakti   28.12.2009   19:31:09 
 RE: uz je to za nami....
 Stanka   30.12.2009   08:54:40 

Titel : uz je to za nami....
Autor: sakti  ()     Datum:  28.12.2009 19:31:09

uf...bylo to celkem narocne...uf, jsem rada, ze uz mame vanoce za sebou a ted uz nas snad zas cekam neco hezkeho..
narocne to bylo pro vsechny maminky andilku, pro vsechny osamele lidi starsi nebo mladsi, pro vsechny, komu odesel nekdo, koho meli radi...
vloni byly prvni vanoce, na kterych chybel muj tata, ktery mi byl hodne blizky, letosni vanoce byly o to smutnejsi, ze tu s nami mela byl nase skoro 5 mesicni Rozarka nebo alespon 5 mesicni brisko...a nebyl tu nikdo z nich...ale byl tu muj skvely manzel a nase nadherna Eliska a kvuli nim se pokazde znovu zvednu jako Fenix z popela a budu se dal snazit o spoustu veci a kvuli nim mam chut prozit spoustu radosti i bolesti, to kvuli nim a hlavne s nimi...
myslela jsem si, ze jsem vetsi hrdinka, ale asi svuj zal dobre maskuju, poznala jsem to na Stedry den, kdyz je mi hodne "ouvej", tak sve bolistky zajidam a na tento den jsem mela chut jen jist a jist a jist, az bych praskla a muj manzel zas ten den chtel zaspat a probudit se az po novem roce, jen Eli se tak moc tesila na Jeziska:-))
a prvni zacal plakat manzel, ja se pridala a nase Eliska, kdyz zjistila, proc oba placeme, ze pro miminko, tak se solidarne pridala take...miluju celou moji rodinu a kvuli nim mam chut a silu zit a kvuli vsem dalsim detem, ktere mi Buh jeste da, to kvuli nim...

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: