Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Dávidko
 judita   18.01.2010   08:18:01 
 RE: Dávidko
 Iveta   18.01.2010   22:33:32 
 judita   19.01.2010   08:04:01 
 Michaela   19.01.2010   15:58:03 
 ada   19.01.2010   19:19:41 
 Judita   19.01.2010   18:22:22 
 Michaela   20.01.2010   08:28:46 
 sakti   19.01.2010   21:06:39 

Titel : RE: Dávidko
Autor: judita  ()     Datum:  19.01.2010 08:04:01

Ahoj Ivetka. Už dvoch anjelikov? To mi je ľúto. A kedy si prišla o tvoje detičky? Moja prečo je to tak? Prečo musíš prísť stále o svoje detičky? Ty si na tom ako? Chcela by si mať ešte detičky, alebo sa bojíš? Ja asi už nechcem, nič a nikto mi môjho malého nenahradí a rodina už nikdy nebude celá a aj sa bojím. Za tie štyri mesiace čo malý žil sme dva mesiace boli skoro stále v nemocnici a mamičky drahé by ste neverili s akými chorými detičkami som sa stretla. Ja som doteraz nevedela, že také niečo existuje. A to je to čoho sa ja bojím. Ivetka možno, že na psychiatrii by bolo omnoho lepšie:-))). Aj ty sa drž Ivetka.
Iveta napisal/a:
-------------------------------
ahoj Juditka,úprimne mi je lúto tvojeho Dávidka.Ja mám tiež dvoch anjelikov a podobné myšlienky ako ty.Až teraz si pri čítaní tvojeho príspevku uvedomila,ako sa to musí zle čítať a počúvať aj mojim blízkym,ked rozprávam o svojej smrti.Chcem ťa trošku povzbudiť do života.Dávidko bol,bude a je navždy Tvojim milovaným Dávidkom.Drž sa dievča,inak skončíme spolu na psychiatrii.Iveta

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: