Titel : RE: Dávidko
|
Autor: judita
()
Datum: 19.01.2010 08:04:01
Ahoj Ivetka. Už dvoch anjelikov? To mi je ľúto. A kedy si prišla o tvoje detičky? Moja prečo je to tak? Prečo musíš prísť stále o svoje detičky? Ty si na tom ako? Chcela by si mať ešte detičky, alebo sa bojíš? Ja asi už nechcem, nič a nikto mi môjho malého nenahradí a rodina už nikdy nebude celá a aj sa bojím. Za tie štyri mesiace čo malý žil sme dva mesiace boli skoro stále v nemocnici a mamičky drahé by ste neverili s akými chorými detičkami som sa stretla. Ja som doteraz nevedela, že také niečo existuje. A to je to čoho sa ja bojím. Ivetka možno, že na psychiatrii by bolo omnoho lepšie:-))). Aj ty sa drž Ivetka. Iveta napisal/a: ------------------------------- ahoj Juditka,úprimne mi je lúto tvojeho Dávidka.Ja mám tiež dvoch anjelikov a podobné myšlienky ako ty.Až teraz si pri čítaní tvojeho príspevku uvedomila,ako sa to musí zle čítať a počúvať aj mojim blízkym,ked rozprávam o svojej smrti.Chcem ťa trošku povzbudiť do života.Dávidko bol,bude a je navždy Tvojim milovaným Dávidkom.Drž sa dievča,inak skončíme spolu na psychiatrii.Iveta
|
|
|