Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Jurkovi k narodeninám
 anka   24.01.2010   21:11:47 

Titel : Jurkovi k narodeninám
Autor: anka  ()     Datum:  24.01.2010 21:11:47

Moje zlatíčko Jurko, dnes by sme spolu oslavovali tvoje 5- te narodeninky, no len cestička k tvojmu hrobčeku, kytička a svetielko na hrobčeku svieti.........
Je to ťažké, aj keď sa to zdá byť dlhá doba, je to len zdanie, chýbaš mi každý deň, stále si predstavujem, aké by to bolo, keby si žil, aký by si mi bol už veliký a krásny chlapček môj, je mi ľúto, že nie si s nami, s maminkou, ockom a sestričkou Natálkou, ktorej chýbaš veľmi, stále sa pýta, že prečo nemá aj ona skutočného súrodenca a je to len braček anjelik-je mi naozaj každým dňom do plaču- že si odyšiel, ale verím, že ti je v nebíčku dobre, a že nebeská matka ťa ľúbi a hladká, stíska ako tvoja ozajstná maminka...
prajeme ti do nebíčka náš JURKO veľa lásky od Panny Márie, a dúfam, že sa raz stretneme všetci spolu ako ozajstná a sakutočná rodinka konečne pokope....
Milujeme ťa synček náš, bozkávame ťa na diaľku
Maminka, ocko a Natálka

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: