Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 nášmu anjelíkovi...
 ada   07.02.2010   15:43:55 
 RE: nášmu anjelíkovi...
 Andrea   09.02.2010   19:21:29 
 judita   08.02.2010   13:26:29 
 judita   08.02.2010   13:12:17 
 LUBKA   07.02.2010   18:06:16 

Titel : RE: nášmu anjelíkovi...
Autor: judita  ()     Datum:  08.02.2010 13:12:17

Aďka je to strašné, že si došla už o dvoch anjelíkov. Nikdy to nepochopím, že prečo je to takto. Keď si už raz prišla o výtužené miminko, prečo si musela prísť aj o ďalšie? Prečo už konečne nemôžeš byť šťastná ako aj ostatné mamičky čo tu píšu? Vždy je tam to PREČO!!!Tak veľmi chceme poznať odpoveď...ale nikdy sa nedozvieme. Aspoň keby sme len toľko vedeli, že naše detičky sú šťastné a nebo ozaj existuje...ale ani to nevieme. Aďka, drž sa moja a tvoje šťastie je už určite na ceste.
ada napisal/a:
-------------------------------
Teraz je tu obdobie,kedy mal prísť na svet náš anjelíček.Keď si na to pomyslím,čo by bolo keby,a zrazu krutá realita,nič...,len prázdno...Je mi nanič.Som taká smutná a osamelá.Ani neviem,čo chcem napísať.Chcem ťa moje zlatíčko len pozdraviť,poslať pusinku a poprosiť o pomoc.Samozrejme,aby som nezabudla aj na ďalšieho nášho miláčika,ktorý umrel niekoľko mesiacov po tebe.Oboch vás prosím o odpustenie s nádejou,že raz sa určite stretneme.Myslím na vás stále,a modlím sa za vás.papapapapapapa

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: